Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Munchen | Cheap Campers

Camper huren in München

Een camper huren in München? München is de hoofdstad van de deelstaat Beieren. München is de derde stad van Duitsland en is een belangrijke economische en culturele stad in de Bondsrepubliek. 

 

Wij hebben voor u de highlights van München op een rijtje gezet


In het centrum van München is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

  • Marienplatz

De Marienplatz is een groot plein waar de meeste historische bezienswaardigheden liggen. Denk bijvoorbeeld aan het Neue Rathaus en de cathedraal. Het plein ligt in het voetgangersgebied en is het meest bekenede plein van München. Op en rond Marienplatz zijn winkels, cafés en traditionale Beierse eethuizen. Rond de kerstdagen is er op het plein een grote kerstmarkt te vinden.  

  • Peterskirche

Als u een prachtig uitzicht over de stad wilt, dan is het beklimmen van de toren van de Peterskirche niet te missen. Een bezoek aan de kerk zelf is ook aan te raden. De kerk werd eind van de 12e eeuw gebouwd maar is vaak getroffen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De kerk is gereconstrueerd en sinds 2000 volledig voltooid. 

  • Englischen Garten

De Englischen Garten is een van de grootste en uitgebreide stadsparken ter wereld. Het park heeft zijn rustgevende uitstaling te danken aan zijn vele beelden, bossen, bomen en waterpartijen. De 25 meter hoge Chinese toren, het amfitheater, Japanse theehuis en het Rumford House zijn leuke bezienswaardigheden in het park. 

  • Zum Augustiner

Een bezoekje aan Zum Augustiner mag niet overgeslagen worden. In dit restaurant/bierhuis wordt het bekende Augustiner bier geschonken, dat afkomstig is uit de oudste brouwerij van München. De typisch Beierse keuken in combinatie met een prachtige authentieke ambiane zorgt er voor dat u zeker zult genieten! 


De voordelen van camperhuur in München

Een camper huren begint in München! Maak een onvergetelijke reis door het veelzijdige Duitsland vanuit München. Het rijden met een camper in Duitsland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Let op, het kan behoorlijk druk zijn in München, wij adviseren dan ook om eerst een citytrip in München te doen voordat u de camper ophaalt of nadat u de camper heeft ingeleverd. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in München

Huur een camper in München om al het moois van Duitsland te ontdekken. Het huren van een camper in München om Duitsland te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek brengt aan de historisch oude stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken. 

 

Huur een camper in München bij Cheap Campers

Eem camper huren doet u heel voordelig en eenvoudig bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf München zelf online samen of neem contact op met één van onze ervaren medewerkers en geef uw voorkeuren door.  Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar Duitsland adviseren wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen over de hele wereld. Cheap Campers is dé aanbieden als u een camper wilt huren in Duitsland.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden