Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Madrid | Cheap Campers

Camper huren in Madrid

Een camper huren in Madrid. Madrid is de hoofdstad van Spanje en is gelegen in het midden van het land op de Spaanse hoogvlakte. 


Wij hebben voor u de highlights van Madrid op een rijtje gezet


In en rondom Madrid zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;

  • Koninklijk Paleis

Een bezoekje aan het koninklijk paleis van Spanje is zeker de moeite waard. Het is het werkpaleis van de koning van Spanje.Leuk feitje is dat het het grootste paleis ter wereld is. Het paleis heeft namelijk 3418 kamers en heeft een oppervlakte van 135.000 m². 

  • Museo del Prado

Het museo del Prado is een van de meest belangrijkste kunstmusea ter wereld. Men komt van heinde en verre naar Madrid om de gigantische collectie schilderijen, tekeningen, munten en beelden van dichtbij te bewonderen. Veel van de kunstwerken komen uit de 14e tot en met de 19e eeuw.

  • Puerta de Alcalá

Een bekend monument in Madrid is Puerta de Alcalá. De poort is in neo-klassieke stijl gebouwd en diende als vervanging voor een veel kleiner poortgebouw.

  • Plaza Mayor

Plaza Mayor is een groot en indrukwekkend plein dat vaak door straatartiesten wordt gebruikt om hun talenten te laten zien. Op het plein vonden vroeger ridder- en stierengevechten plaats. 

 

De voordelen van camperhuur in Madrid

Een camper huren begint in Madrid! Haal de camper op bij het depot in Madrid en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Spanje is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In en rondom Madrid zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. Let wel op dat het enorm druk is in Madrid. Wij raden aan om eerst een citytrip Madrid te doen, voordat u de camper ophaalt. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Madrid

Huur een camper in Madrid. Het huren van een camper in Madrid is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van deze stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer op een prachtige plaats in Spanje te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper koken en even rusten waar u maar wilt. U zet de camper neer en kunt de omgeving verkennen. 


Huur uw camper in Madrid bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Madrid zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Madrid. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Spanje.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden