Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Lissabon | Cheap Campers

Camper huren in Lissabon

Een camper huren in Lissabon. Lissabon is de grootste en de hoofdstad van Portugal. De stad ligt in het westen van het Iberisch Schiereiland op de rechteroever van de Taag, op korte afstand van de Atlantische Oceaan.


Wij hebben voor u de highlights van Lissabon op een rijtje gezet


In en rondom Lissabon zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;
 

  • Mosteiro dos Jerónimos

Het Mosteiro dos Jerónimos is gelegen in de wijk Belém. De binnenkant van het klooster is erg bijzonder, het is versierd met Manuelijnse motieven. De graven van onder andere de koninklijke familie en de ontdekkingsreiziger Vasco de Gama liggen in het Mosteiro dos Jerónimos. Combineer een bezoek aan het klooster ook met een bezoek aan de Torre de Belém.

  • Rua Augusta

Voor de shoppers onder ons is deze winkelstraat zeker een aanrader. Rua Augusta is een zeer levendige voetgangersstraat in het winkelgebied van Lissabon. Het winkelgebied staat bekend als chique, met zeer trottoirs betegeld met mozaïek. 
 

  • Castelo de São Jorge

Het Castelo de São Jorge is een prachtig kasteel dat bovenop de hoogte heuvel van het centrum van Lissabon ligt. Hier vandaan heb je een prachtig uitzicht over de stad. Ganzen en eenden wandelen door de tuinen van dit kasteel en ook de lokale bevolking vertoeft er graag in de schaduw onder een boom. 

 

De voordelen van camperhuur in Lissabon

Een camper huren begint in Lissabon! Haal de camper op bij het depot in Lissabon en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Portugal is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In en rondom Lissabon zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.


 

Waarom een camper huren in Lissabon

Huur een camper in Lissabon. Het huren van een camper in Lissabon is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer op een prachtige plaats in Portugal te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper koken en even rusten waar u maar wilt. U zet de camper neer en kunt de omgeving verkennen. 


Huur uw camper in Lissabon bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Lissabon zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Lissabon. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Portugal.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden