Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Leipzig | Cheap Campers

Camper huren op Leipzig

Een camper huren op Leipzig? Leipzig is een stad dat in het oosten van Duitsland ligt. Het ligt ongeveer 190km ten zuiden van de hoofdstad Berlijn. 

Wij hebben voor u de highlights van Leipzig op een rijtje gezet


In Leipzig is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

  • Thomasirche

De Thomaskirche is een van de twee grootste kerken van Leipzig. Bach is hier vroeger de leider en dirigent van het jongenskoor geweest. In de kerk is deze herinnering vormgegeven met het beelden van Bach. 

  • Volkenschlachtdenkmal

Het Volkenschlachtdenkmal is een enorm oorlogsmonument ter herdenking van het Volkerenslag in 1813 waar Napoleon zich tijdens deze gevechten bevond. Tijdens de volkerenslag hebben zeker een half miljoen soldaten gevochten tegen legers van Oostenrijk, Rusland, Zweden en Pruisen. Alle slachtoffers worden ermee herdacht. 

  • Grassi Museum für Volkerkunde

Bijna elke cultuur van de wereld wordt in dit museum belicht. U maakt in het museum als het ware een reis om de wereld. De tentoonsetllingen laten onder andere sieraden, kunst en artikelen uit het dagelijks leven zien en gaan terug tot ongeveer 140 jaar geleden. 
 

De voordelen van camperhuur op Leipzig

Een camper huren begint in Leipzig! Maak een onvergetelijke reis door het veelzijdige Duitsland vanuit Leipzig. Het rijden met een camper in Duitsland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Let op, het kan behoorlijk druk zijn in Leipzig, wij adviseren dan ook om eerst een citytrip in Leipzig te doen voordat u de camper ophaalt. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren op Leipzig

Huur een camper op Leipzig om al het moois van Duitsland te ontdekken. Het huren van een camper op Leipzig om Duitsland te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek brengt aan de historisch oude stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken. 

 

Huur een camper op Leipzig bij Cheap Campers

Eem camper huren doet u heel voordelig en eenvoudig bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Leipzig zelf online samen of neem contact op met één van onze ervaren medewerkers en geef uw voorkeuren door.  Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar Duitsland adviseren wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen over de hele wereld. Cheap Campers is dé aanbieden als u een camper wilt huren in Duitsland.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden