Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Keflavik | Cheap Campers

Camper huren in Keflavik

Keflavik is een stad op ongeveer 50km van de hoofdstad Reykjavik. Keflavik is gelegen op het schiereiland Reykjanes.


Wij hebben voor u de highlights van de Keflavik regio op een rijtje gezet


In en rondom Keflavik zijn een aantal activiteiten niet te missen. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven;

  • Viking World

Viking World is de thuisbasis van het vikingschip Islendingur (de IJslander). De IJsland werd gebouwd in 1966 en is een replica van het beroemde schip Gokstad, het volledig intact vikingsschip dat is opgegraven door archeologen in Noorwegen in 1882. Het museum is een modern gebouw, gelegen aan de baai Faxafloi in Reykjanes. U kunt het schip aan alle kanten bekijken en u kunt zelfs aan boord van het schip ervaren hoe het is om landerijen over zee te verkennen. 

  • The Giantess in the Mountain

Speciaal voor de kinderen is er een leuke attractie in Keflavik. Na een korte wandeling bij de haven komt u uiteindelijk een houten hutje tegen. De Giant is gelegen op een prachtige plaats aan de kust en de trail zal leiden tot, samen met de geluidseffecten, een geweldig bezoek.

  • Reykjavik

Op ongeveer 45 minuten rijden van Keflavik ligt de hoofdstad Reykjavik. Reykjavik is een unieke en leuke stad om een aantal dagen te verblijven. Reykjavik ligt aan de Atlantische Oceaan, waar veel walvissen en dolfijnen leven. Hierdoor is het mogelijk om op een speciale boottocht meerdere dolfijnen en walvissen te spotten. Een bijzonder moment is de zonsondergang bij Sun Voyager. De Sun Voyager is een van de bekendste sculpturen aan de kust van Reykjavik. Het is een sculptuur van een boot, waar u de berg Esja op de achtergrond ziet. Let op; in de zomermaanden gaat de zond niet onder in IJsland. Een derde trekpleister in Reykjavik is de unieke en moderne architectuur van Harpa. Harpa is een groot concertgebouw vlakbij de haven van Reykjavik. Daarnaast kunt u genieten van het uitzicht vanaf de Hallgrimskirkja. De Hallgrimskirkja is de grootste kerk van Reykjavik en hethoogste gebouw van heel IJsland. Voor ongeveer 900 IJslandse Kroon kunt u deze kerk beklimmen. Voor de avonturiers onder ons kunt u de Golden Circle route rijden. Tijdens uw rit door de prachtige natuur ziet u verschillende natuurverschijnselen. De Golder Circle route mag u zeker niet overslaan tijdens uw bezoek aan Reykjavik.
 

De voordelen van camperhuur in Keflavik

Een camper huren begint in Keflavik! Haal de camper op bij het depot in Keflavik en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in IJsland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. In IJsland zijn genoeg unieke overnachtings mogelijkheden. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Keflavik

Huur een camper in Keflavik. Het huren van een camper in Keflavik is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer in een National Park te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper koken en even rusten waar u maar wilt. U zet de camper neer en kunt de omgeving verkennen. 


Huur uw camper in Keflavik bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Keflavik zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Keflavik. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in IJsland.

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden