Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Hamburg | Cheap Campers

Camper huren op Hamburg

Een camper huren op Hamburg? Hamburg is de op een na grootste stad en de belangrijkste havenstad van Duitsland. De rivier de Elbe verbindt Hamburg met de Noordzee.

Wij hebben voor u de highlights van Hamburg op een rijtje gezet


In Hamburg is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

  • Lange Reihe en Neuer Wall

Voor de winkeliers onder ons zijn er in Hamburg enorm veel leuke marktjes en winkelstraten. De Lange Reihe, in St. Pauli, is een hippe winkelstraat met exclusieve boetiekjes, diverse cafés, eettentje en kunstgalerijen. Voor de bekende merken kunt u het beste naar de Neuer Wall in de Altstadt waar winkels van topdesigners gevestigd zijn. 

  • Alter Elbtunnel

De oude tunnel blijft een populaire bezienswaardigheid voor toeristen. De muren zijn bedekt met geglazuurde terracotta tegels die voorwerpen die in verband staan met de Elbe laten zien. 

  • De haven van Hamburg

De haven van Hamburg is de grootste zeehaven van Duitsland. Een rondvaart door de haven raden wij zeker aan. U ziet dan de geschiedenis van de haven en u zult zeker de Speicherstadt bezoeken. 
 

De voordelen van camperhuur op Hamburg

Een camper huren begint in Hamburg! Maak een onvergetelijke reis door het veelzijdige Duitsland vanuit Hamburg. Het rijden met een camper in Duitsland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Let op, het kan behoorlijk druk zijn in Hamburg, wij adviseren dan ook om eerst een citytrip in Hamburg te doen voordat u de camper ophaalt. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren op Hamburg

Huur een camper op Hamburg om al het moois van Duitsland te ontdekken. Het huren van een camper op Hamburg om Duitsland te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek brengt aan de historisch oude stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken. 

 

Huur een camper op Hamburg bij Cheap Campers

Eem camper huren doet u heel voordelig en eenvoudig bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Hamburg zelf online samen of neem contact op met één van onze ervaren medewerkers en geef uw voorkeuren door.  Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar Duitsland adviseren wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen over de hele wereld. Cheap Campers is dé aanbieden als u een camper wilt huren in Duitsland.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden