Please enable JavaScript in your browser.

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • blog
  • Blog-Yoni-Amerika

Nationale Parken van Amerika | Cheap Campers

Op ontdekkingsreis door Nationale Parken met Yoni


Mijn vriend en ik zijn in september met een camper van Cruise America door vier staten gereden: Californië, Utah, Arizona en een stukje Nevada. Amerika was altijd al een bestemming die wij graag wilden bezoeken, maar het heeft echt al onze verwachtingen overtroffen!


Na een aantal dagen in San Francisco doorgebracht te hebben, zijn wij de camper op gaan halen bij het depot dat net even buiten de stad ligt. Na een duidelijke uitleg konden wij snel op pad naar onze eerste bestemming: Yosemite National Park. Prachtig park met watervallen, bergen en meren waar je dagen kan verblijven. Wat ons gelijk opviel is, dat Amerika echt het land van grootsheid is! Wij hadden een gemiddelde camper van Cruise America (C25), maar het was de grootste camper waar wij ooit in hadden gereden. Maar omdat dit land hierop gebouwd is hebben wij nergens problemen ondervonden. De wegen zijn ruim opgezet en overal kan geparkeerd worden.


Na een paar dagen in Yosemite te zijn geweest zijn wij via Death Valley naar Las Vegas gereden. Death Valley is echt zoals u het verwacht: een uitgestrekte woestijn met alleen wat cactussen hier en daar. Maar het is zo fantastisch om doorheen te rijden! Las Vegas is net een grote speeltuin voor volwassenen. Het klopt echt wat u wel eens op tv ziet. Alleen maar gokkende mensen waarbij de een nog uitbundiger is dan de ander en immens grote hotels maar wij vonden het echt geweldig!


Hierna zijn we via Zion National Park naar Bryce National Park gereden. Zion is een canyon die je helemaal omhoog kan lopen. Het is niet de meest makkelijke klim omdat het zo steil omhoog loopt, maar het is het dubbel en dwars waard. Het uitzicht is bovenop echt prachtig! U heeft dan uitzicht over de hele canyon. Tip: ga vroeg want er zijn niet veel parkeerplaatsen.


Als u daarna naar Bryce Canyon rijdt moet u door een grote tunnel. Omdat het tegenliggende verkeer dan tegengehouden moet worden dient u dit al aan te geven bij binnenkomst bij Zion National Park (of Bryce National Park wanneer in omgekeerde volgorde rijdt). U krijgt dan een soort van kaart (kost ongeveer USD 25.00) die u dient te laten zien aan iemand bij de tunnel. Echt een ervaring om alleen in deze lange, donkere tunnel te rijden!
 

Yoni: Bryce Canyon National Park was echt een van onze hoogtepunten!


Dit park is groot en er kunnen verschillende wandelingen gedaan worden. Bij binnenkomst krijgt u een kaart waarop u dit kunt zien. Wij vonden dit een van de mooiste parken omdat elk deel er weer anders uitziet. Sommige delen zijn heel groen en andere juist woestijnachtig.


Hierna zijn wij via Horseshoe Bend (nabij Page) richting de Grand Canyon gereden. Onderweg hebben wij een tour gedaan naar Antelope Canyon (dient maanden van tevoren gereserveerd te worden omdat het heel populair is). Tip voor als u in Page overnacht: breng een bezoek aan Big John’s Texas BBQ restaurant. U zit hier aan lange tafels, er is een Texaans bandje dat optreed. Echt de ultieme Amerika ervaring en het eten is fantastisch!


Vervolgens zijn we naar het Joshua Tree National Park gereden. Een minder bekend park bij de toeristen, maar echt populair bij de Amerikanen. Prachtig park vol met Joshua Trees, cactussen, rotsen en noem maar op! Daarna zijn wij met de camper richting Los Angeles gereden. Los Angeles zelf vonden wij niet heel bijzonder, maar de kustweg tussen Los Angeles en San Francisco is echt adembenemend mooi. Het zou vreemd zijn als u geen otters, zeeleeuwen of andere dieren tegenkomt langs deze route!


Mijn tips voor het bezoek van de verschillende nationale parken

schaf een America the Beautiful Pass aan. De kosten hiervan zijn USD 80.00, en daarmee mag u alle parken bezoeken. Heel voordelig als u een aantal nationale parken gaat bezoeken!
Nog een tip is dat u campings in nationale parken (en andere populaire plaatsen) echt een paar maanden van tevoren dient te reserveren. Ook bij de Amerikanen zijn deze campings erg gewild. Wij waren in het hoogseizoen en wij waren blij dat we aantal parken al van tevoren hadden gereserveerd.

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden