Please enable JavaScript in your browser.

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • blog
  • blog-Natasja-USA

Camperreis door het westen van Amerika | Cheap Campers

Natasja reist van Denver naar San Francisco in een C19

 

Mijn eerste camperreis! Veel gelachen, soms geklaagd, zeer genoten en bijna een boom geraakt… van alles mee gemaakt maar wat een ervaring was dit. Hoe leuk is het om een land zoals Amerika te verkennen met de camper. Amerika, alles is groot, groter, grootst dus ideaal om met de camper te verkenn. Parkeerplaatsen, ook bij de supermarkten rijd je zo in, ook campings zijn groot genoeg.

Wij begonnen onze reis in Denver. Daar haalden wij onze camper (Cruise America C19) op en begonnen aan onze road trip. Eerste tip, pak goed alles in en controleer of alle kastjes goed dicht zijn. Wij hadden boodschappen gedaan en alles opgeruimd en snel de weg op! Ik had 1 kastje niet goed dicht gedaan en tijdens het rijden hoorden wij een klap en ja hoor, daar ging 1 megapak water van 4 gallon… een waterballet!


Rest van de reis werd alles goed opgeborgen en de deurtjes gecheckt. Een voor Amerika kleine camper, is toch al groot voor iemand uit Europa en dus je moet even wennen aan je lengte en breedte waarmee je rijdt. Ook zie je de achterkant niet goed maar daar zijn gelukkig sensoren voor. Na bijna tegen een boom te hebben aangezeten en langs een paaltje te zijn geschoten hebben wij dat ook goed geleerd (gelukkig was er niets  ernstigs hoor).


Eerste tip:

bij een rondreis is enige planning vereist, zoek van te voren uit wat je wilt zien zodat je niet 7-8 uur achtereen moet rijden.


Het ideale van een camperreis is dat je alles bij je hebt. Je kan gaan en staan waar je wilt, zie je een mooie picknick plek om te lunchen dan stop je daar. Pak even je spulletjes en kan je genieten van het uitzicht met een zelfgemaakte lunch. De afstanden zijn erg groot in Amerika, plan daarom je dagen vooruit.
 

Tweede tip:

zorg dat je altijd genoeg brandstof hebt. Je komt wel eens in gebieden waar je heel lang niets tegen komt (en geloof mij, dat is niet goed voor je hart en uiteindelijk ook niet voor de camper)


Van Denver reden we naar Mount Rushmore, dan via Yellowstone NP naar Jackson Hole, verder naar Salt Lake City, we zagen de Bryce Canyon, de Grand Canyon, Las Vegas, Mammoth Lakes, Yosemite NP en eindigden in San Francisco. En dit is nog een kleine greep van wat we allemaal hebben gezien onderweg. Wat een prachtige omgeving, interessante Nationale Parken - een hele mooie route om te rijden.  

Helaas hebben we geen beren gezien onderweg maar deze mooie beesten lopen vaak rond in de Nationale Parken dus kijk goed om je heen, als je aan het rondcruisen bent en zeker ook 's avonds op de camping. Vaak moet je alle spullen "bear safe" inpakken.


Derde tip:

houd je aan de snelheid. In Amerika zijn ze heel erg op de snelheid en de toeristen pakken ze er ook direct uit.


Het lijkt alsof je dan in een Hollywood film zit, dat klinkt leuk, maar het is zonde van je geld. En als ze je niet direct pakken, dan krijg je achteraf de factuur van de verhuuder plus administratie kosten. Let daarom altijd op de snelheid. 


Amerika! Ik houd van het land, van de mensen en het eten en de natuur. Echt perfect om hier een camper rondreis te doen. Zo ontdek je dit land het beste!

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden