Please enable JavaScript in your browser.

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • blog
  • Blog-Lara-VS

Volg de blogs van Cheap Campers | Cheap Campers voor uw camperhuur!

Genieten in een huis op wielen
 

De afgelopen jaren heb ik samen met mijn vriend hele mooie reizen mogen maken. Met name veel verschillende type reizen; camper reizen in Australië en Nieuw-Zeeland, rondreis per 4X4 in Namibië  en eiland hoppen in de Pacific. Kortom reizen is onze passie!


Lara: "Onze dochter werd geboren en we dachten; wat nu dan? Kunnen we nog wel op reis met een kind van 1 jaar oud?" 


Al gauw dachten we terug aan alle reizen die we met een camper hadden gemaakt en die manier van reizen leek ons nu alleen maar idealer. Een eigen huis bij ons hebben, met vertrouwd bed voor onze dochter en elke avond voor onze eigen deur een biertje drinken terwijl onze dochter ligt te slapen.

De keus was dus makkelijk - we besloten met onze dochter van 1 jaar naar Amerika te gaan!

Met de camper door Amerika cruisen geeft een heerlijk gevoel van vrijheid en avontuur: de mooiste uitzichten, breedste snelwegen, stops bij de grootste Walmart’s en wandelen door de meest indrukwekkende natuurparken!

We hebben tijdens deze reis veel gezien en gedaan maar toch zijn er een paar plekken die voor ons echte hoogtepunten waren. Zo is Death Valley een echte aanrader met zijn bizarre landschappen voelde het soms net alsof we op de maan waren!


Daarnaast kan de Grand Canyon natuurlijk niet ontbreken. Helaas regende het heel hard dat we aankwamen waardoor we niets van de Canyon konden zien. Gelukkig sliepen we in het park en was het de volgende dag prachtig weer. In de ochtend genoten we in alle rust van de geweldige zonsopkomst. Het heet natuurlijk niet voor niets Grand Canyon, maar ik had nooit gedacht dat het zó groot zou zijn. Ik vond het echt heel indrukwekkend, misschien wel het meest indrukwekkende van de reis.

Horseshoe Bend in Arizona is misschien wel het mooiste stuk rivier van West-Amerika. Vooral het uitzicht op Horseshoe Bend is echt schitterend, we konden hier wel uren naar blijven kijken.


Voor ons was dit de eerste keer reizen met een camper en een kind. Tijdens onze reis zijn we achter praktische dingen gekomen die we voor de volgende keer beter konden aanpakken/doen. Daarom heb ik voor de ouders die gaan reizen met kinderen en een camper (echte aanrader!) een aantal tips zodat jullie niet tegen dezelfde ‘problemen’ als ons aanlopen!


De tips van Lara voor het reizen met een klein kind:
 

  • neem vanuit Nederland een Travel-cot mee, dan weet je zeker dat je kindje lekker slaapt in de camper. Wij hebben deze namelijk nergens kunnen vinden in de Walmart’s.
  • neem een ruime camper zodat je niet elke nacht de boel hoeft om te bouwen, na zoveel geweldige indrukken ben je daar soms te moe voor
  • als je een camper van Cruise Amerika boekt, ga dan voor de Early pick-up. Je betaald er wat voor maar dat is het meer dan waard. Kindjes hebben net als ons een jetlag alleen snappen ze daar weinig van ;-), dus hoe eerder de camper hoe beter en vervoer naar het depot heb je toch nodig.
  • bereid je voor op de jetlag want die kan wel eens zwaarder zijn dan dat je gewend bent.
  • plan niet al te veel, dagje extra rust is ook wel eens fijn zodat je de vrijheid van een camper helemaal in je op kan nemen.
  • verder is alles te koop in Amerika dus neem alleen het noodzakelijke mee vanuit Nederland.


Vrijheid, eigen huis en comfort dat is waar een camper voor staat! Een camperreis met kinderen is een echte aanrader en persoonlijk vind ik het ook het meest relaxtste manier van reizen.

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Doe mee met onze foto actie en maak kans op een boekenbon!


Ga naar onze foto actie

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden