Camper verhuur in Nederland - safe and clean

De dubbel plezier maanden! Boek uw camper en ontvang tijdelijk t/m 30 juni een Weekendjeweg.nl Cadeau Card ter waarde van €100,-!

  • Home
  • campers-in-europa

Campers in Europa

Vakantie! We mogen weer, steeds meer grenzen gaan open in Europa. En wat een prachtige landen hebben wij toch binnen handbereik. Denk aan de fjorden van Noorwegen, de kastelen van de Loire streek in Frankrijk, de majestueuze pieken van de Alpen, de stranden in Italië en surf spots in Portugal.

Corona-vrij op vakantie in Europa, dat kan met de camper. We hebben verschillende aanbieders met camperdepots in de meeste Europese steden.

Nieuwsgiering? Vul onderstaand formulier in met de wensen voor een camperhuur in Europa en wij zullen direct contact opnemen met onze leveranciers voor de beschikbaarheid. U krijgt van ons vervolgens een vrijblijvende offerte.

U kunt ook met een van onze reisspecialisten telefonisch overleggen, van maandag t/m vrijdag van 9 – 17 uur, 020 205 09 86 of stuur ons een mail naar verkoop@cheapcampers.nl


Met bovenstaand formulier kunt u een camperofferte aanvragen. We zullen vervolgens op de eerstvolgende werkdag een offerte voor u opmaken en mailen.

Met onze offertemodule kunt u 24/7 offertes opvragen. Na het invullen van de velden ziet u de beschikbare campers. Hierna kunt u kiezen om de offerte te mailen, of direct te boeken.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en helpen u graag met het uitzoeken van een geschikte camper en de passende extra's zoals verzekeringen etc. Aarzel niet ons te contacteren voor advies.

Waarom Cheap Campers
  • Lage prijzen
  • Online offerte en boeken
  • Geen verborgen kosten
  • Boeken bij de specialist
Contact 020-2050986

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur