Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Frankfurt | Cheap Campers

Camper huren op Frankfurt

Een camper huren op Frankfurt? Een stad gelegen in de Duitse deelstaat Hessen en de vijfde stad van Duitsland. Frankfurt ligt aan de oevers van de Main, vandaar wordt het ook weleens Frankfurt am Main genoemd.

Wij hebben voor u de highlights van Frankfurt op een rijtje gezet


In Frankfurt is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

  • Main

De Main is de grootste rivier die door Frankfurt loopt. Langs de Main heb je mooie stukjes recreatiegebied, over de Main liggen maar liefst 19 bruggen, waar u soms een prachtig uitzicht heeft over de stad. 

  • Main Tower

De Main Tower is de op een na grootste wolkenkrabber van Frankfurt. Tegen betaling kunt u het panoramaterras bezoeken. Het uitzicht vanaf het dak strekt tot ver buiten de stadsgrenzen van Frankfurt! 

  • Palmengarten

De grootste botanische tuin van Duitsland. Ervaar de rust in één van de twee botanische tuinen in Frankfurt. De Palmengarten heeft een oppervlakte van maar liefst 29 hectare! 
 

De voordelen van camperhuur op Frankfurt

Een camper huren begint in Frankfurt! Maak een onvergetelijke reis door Duitsland vanuit Frankfurt. Het rijden met een camper in Duitsland is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Let op, het kan behoorlijk druk zijn in Frankfurt, wij adviseren dan ook om eerst een citytrip in Frankfurt te doen voordat u de camper ophaalt. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren op Frankfurt

Huur een camper op Frankfurt om al het moois van Duitsland te ontdekken. Het huren van een camper op Frankfurt om Duitsland te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek brengt aan de historisch oude stad. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken. 

 

Huur een camper op Frankfurt bij Cheap Campers

Eem camper huren doet u heel voordelig en eenvoudig bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Frankfurt zelf online samen of neem contact op met één van onze ervaren medewerkers en geef uw voorkeuren door.  Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar Duitsland adviseren wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen over de hele wereld. Cheap Campers is dé aanbieden als u een camper wilt huren in Duitsland.
 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden