Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • afrika
  • Zuid-Luangwa

Camper huren in Zuid Luangwa National Park in Zambia - Cheap Campers

Zuid Luangwa Nationaal Park

Gevestigd als een Nationaal park in de jaren zeventig, South Luangwa gelegen aan het einde van Afrika’s Great Rift Valley in het Oosten van Zambia. Het over de negenduizend vierkante kilometer natuurgebied waar de Luangwa Rivier dwars doorheen zigzagt en zorgt voor spectaculaire lagunes, oxbow meren en een hele mooie combinatie van flora en fauna. Het gezonde vol begroeide Luangwa draagt bij aan een van Afrika’s beste concentratie van wilde dieren en voor mensen die dit weten is het dan ook de keuze als safari bestemming en dan ook erg in trek en beroemd voor zijn loopsafari’s.

In Zuid Luangwa Nationaal Park leven zestig zoogdieren waaronder vier van de Big Five, spijtig genoeg is door de stroperij de Neushoorn hier al langer dan twintig jaar niet meer te vinden. Waar het vooral bekend om staat is zijn grote kuddes Olifanten, Buffels en de overvloedige hoeveelheid Nijlpaarden die in de lagunes en rivieren rondzwemmen. Leeuwen zijn ook regelmatig te zien en u kunt zelfs een poging wagen om een luipaard te vinden, deze komen vaak voor in Luangwa en is een van de betere plekken om ze te zien. Het park houdt ook huis voor een aantal bijzondere diersoorten zoals de bedreigde Wilde Hond, meer dan veertien soorten Antilopen en de Thornicroft’s Giraffe en Crawshay’s Zebra. U kunt zich vast wel inbeelden hoe een safari hier zou zijn.


Er kan best gezegd worden dat dit de plek is waar de loopsafari ontstaan is, inmiddels kan dit vrijwel overal. Een safari te voet geeft u de mogelijkheid om dicht bij de wilde dieren te komen op een manier die met een auto niet te evenaren is. Het zorgt mede voor een andere kijk op de natuur en meer waardering voor de kleinere dingen zoals de exotische insecten, dieren sporen en de bijzondere flora en fauna. U kunt een uur tot een paar uur op pad gaan of voor de fanatiekelingen onder ons zelfs een aantal dagen, dit is uiteraard met een gids en dit kunt u ter plaatse regelen.

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

Verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden