Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Zagreb | Cheap Campers

Camper huren in Zagreb

Een camper huren in Zagreb? Zagreb, de hoofdstad van Kroatië, ligt in het noorden van het land aan de oevers van de Sava rivier. Deze stad is niet ver van de grens met Slovenië gelegen en wegens de invloeden van de omliggende landen als Italië, Oostenrijk en Hongarije beschikt het over vele indrukwekkende bezienswaardigheden en een historische gebouwen. 

 

Wij hebben voor u de highlights van Zagreb op een rijtje gezet

 

In en rondom Zagreb is er van alles te zien en te beleven. Hieronder hebben wij onze favorieten beschreven; 

 

  • Sint-Stefanus kathedraal 

De belangrijkste kerk van Zagreb is de gotische Sint-Stefanus kathedraal. Hoewel de kathedraal nu niet zo heel oud is, komt de oorspronkelijke kerk uit de 12e eeuw. De kerk is meerdere keren verwoest, door zowel de Tartaren in de 13e eeuw als door een zware aardbevind in 1880. Bij de wederopbouw heeft de Duitse architect besloten om niet alle torens even lang te maken. In de kathedraal zijn verschillende graven van oude bisshoppen te bezichtigen. Het meest indrukwekkende is het graf van bisschop Stepanic. 

 

  • Ban Jelacica plein

Het kloppende hart van Zagreb is het Ban Jelacic plein. Alles speelt zich eigenlijk rondom dit plein af, waardoor het ook gezellig druk is. Niet alleen stoppen alle tramlijnen op dit punt, maar ook bevinden zich hier een aantal historische gebouwen in allerlei bouwstijlen van alle periodes uit de geschiedenis van Zagreb. Het standbeeld van Josip Jelacic, naar wie het plein vernoemd is, staat midden op het plein. Naast de belangrijke Sint-Stefanus kathedraal zijn er ook veel leuke terrasjes, restaurant en vrolijke boetiekjes te vinden. 

 

  • Kroatische Museum van de Naïeve Kunst

In het Raffay Paleis bevindt zich het Hrvatski Muzej Naivne Umjetnosti, het Kroatische Museum van de Naïeve Kunst. Dit kunst museum dat in 1952 werd opgericht toont indrukwekkende schilderijen en beelden van naïeve kunstenaars uit de 20e eeuw. Alle opmerkelijke kunst die er te zien is wijkt in de vormgeving of kleur af van de norm. 

 

  • Dolac markt 

De bekendste markt van Zagreb is de boerenmarkt Dolac. Deze markt is dagelijks geopend en hier treft u zelfgemaakte producten van boeren uit de omgeving aan. Deze boeren staan het hele jaar door onder rode parasols om hun groente, fruit, bloemen en handgemaakte souvenirs te verkopen. Het is de hele dag gezellig druk en zeker een bezoekje waard.  

 

  • Sint Marcuskerk

Eén van de oudste gebouwen van Zagreb is de Sint Marcuskerk. De kerk staat op het St. Marcusplein, waar het Kroatische parlement zich bevindt. Het opvallende dak van de kerk is bedekt met gekleurde dakpannen waar het stadswapen van Zagreb en het oude koninkrijk van Kroatië, Dalmatië en Slavonië op afgebeeld staan. 

 

 

De voordelen van camperhuur in Zagreb

Een camper huren begint in Zagreb! Maak een onvergetelijke reis door dit veelzijdige land vanuit Zagreb langs de serene Plitvice meren naar de schitterende kust. Het rijden met een camper in Kroatië is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het anders wordt aangegeven. Door het hele land zijn genoeg unieke en uitzonderlijke overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast zijn zowel betaalde als gratis geschikte parkeerplekken voor de camper waar u kunt overnachten. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Zagreb

Huur een camper in Zagreb om al het moois van Kroatië te ontdekken. Het huren van een camper in Zagreb om Kroatië te verkennen is fantastisch, zeker wanneer u een bezoek aan deze historische stad wilt combineren met het genieten van de pure natuur en de uitgestrekte kusten die dit land te bieden heeft. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen en zo lang ergens blijven als u wilt. Bevalt dat unieke plekje aan zee of midden in de natuur u zo goed, dan kunt u er voor kiezen om gewoon een dagje langer te blijven. Uw spullen zijn altijd binnen handbereik en u kunt koken en overnachten waar u wilt, zonder elke dag alles weer in en uit te pakken. 

 

Huur een camper in Zagreb bij Cheap Campers

Eem camper huren doet u heel voordelig en eenvoudig bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Zagreb zelf online samen of neem contact op met één van onze ervaren medewerkers en geef uw voorkeuren door.  Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar Kroatië adviseren wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen over de hele wereld. Cheap Campers is dé aanbieden als u een camper wilt huren in Kroatië. 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden